Bloodlust – A magyar cyberpunk-fantasy képregény | Magyar képregény blog

A Bloodlust Comics alkotói blogja

Egy új korszak kezdődik a magyar Bloodlust képregények történelmében

Elfogyott az 1. számunk eredeti kiadása, ami nekünk egy jelentős mérföldkő szerzői képregényesként

2023. június 27. - Bloodlust képregények

„Történelmi” pillanaton vagyunk túl a Bloodlust Comics csapatával.

A júniusban megrendezett, második Budapest Comic Con is elég jól sikerült részünkről, és ezen a rendezvényen elértünk egy igen fontos mérföldkövet is szerzői képregényesként. Ugyanis a BCC szombati, első napján sajnos (vagy épp ellenkezőleg?!) végleg kifogytunk a Bloodlust 1. számának eredeti, 2010-ben debütált kiadásából.

  • Sajnos, mert így sokan nem tudtatok venni 1. számot a rendezvényen és emiatt többen nem vásároltatok be a folytatásokból sem a 2023 Budapest Comic Conon.
  • Másrészt, ez igen fontos visszajelzés nekünk, az alkotóknak, mert még mindig elég sokan szeretnétek beszerezni képregényeinket. Jól esett az érdeklődésetek a Comic Con vasárnapján is, amit ezúton is köszönünk. :)

A lényeg, az „Ébredés” című képregényünk ilyen formában már nem is lesz többé elérhető.

„GAME OVER, MAN! GAME OVER!!!”

Felturbózott második kiadás

Jól olvastátok, az 1. szám második kiadása nem csak egy szimpla újranyomás lesz. A jelenleg előkészület alatt álló képregény jelen állás szerint ugyanúgy 28 oldalon fog megjelenni (ám nem kizárt, hogy a kiadás dátumáig ez az eredeti oldalszám bővülni fog extrákkal is!), viszont kapni fog egy újabb kör korrektúrát.

Ráadásul a 3-4. számokhoz és a Cryweni történetek antológiánkhoz hasonlóan egy wraparound borítóval fog megjelenni, rajta egy vadonatúj rajzzal és a jelenlegi borító designnal.

Reméljük, hogy az új kiadás elnyeri majd tetszésetek. További infókért kövessétek figyelemmel Facebook oldalunkat!

//F O N T O S

Ha nem sikerült beszereznetek az 1. számot még a kifogyás előtt, akkor (is) ajánljuk figyelmetekbe „Bloodlust: Cryweni történetek” c. antológiánkat, amivel komolyabb előismeret nélkül belekóstolhattok a Bloodlust képregények cyberpunk világába és disztópikus jövőképébe.

Ahogy azt több helyen írtuk is, a Bloodlust fősodorral együtt igazán teljes az élmény, de az antológiánk 5 története (3 szürkeárnyalatos képregénye és 2 novellája) az 1-4. számok nélkül is élvezhető és érthető. >>> Ajánljuk, olvassátok el a Sötét Jövő blog részletes ajánlóját a kötet megismeréséhez.

A Cryweni történetek megvásárolható a fantasmania.hu webshopjában, valamint budapesti bemutatótermében, ahogy az eddigi Bloodlust kiadványaink is.

A puhafedeles antológia kötetünk vásárlásával természetesen az upgrade-elt 1. számunk kiadását is támogatjátok, mivel önköltséges szerzői kiadásként a bevételünk túlnyomó részét az új képregények nyomtatásába fektetjük bele.

game_over_elfogyott_post_bloodlust_01_ebredes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9418154640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása