Bloodlust – A magyar cyberpunk-fantasy képregény | Magyar képregény blog

A Bloodlust Comics alkotói blogja

Március 10-én jön az 52. Fővárosi Képregénybörze – mi pedig megyünk

A kispesti KMO-ban újra a magyar képregényalkotóké, kiadóké és a magánárusoké lesz a főszerep

2024. március 04. - Bloodlust képregények

event_52_fovarosi_kepregenyborze_framed_drawing_square_post.jpg

Március 10-én (vasárnap) rendezik meg az év első budapesti képregénybörzéjét, szám szerint az 52. Fővárosi Képregénybörzét, amelyen ismét találkozhattok velünk, a Bloodlust képregények alkotóival.

A magyar képregényalkotók és képregénykiadók nagy része ismét jelen lesz, mellettük pedig rengeteg magánárus kínálja majd eladásra képregényes, geek, filmes és egyéb relikviáit a kispesti KMO-ban.

A Tovább gomb után a 2024-es tavaszi Börze legfontosabb infóit olvashatjátok, illetve ízelítőt kaphattok a Bloodlust Comics kínálatából is.

52. Fővárosi Képregénybörze

Dátum: 2024. március 10. (vasárnap), 10-15 óráig
Helyszín: KMO Művelődési Központban (1191 Budapest, Teleki u. 50.)
Hivatalos Facebook esemény: facebook.com/events/919265923163061

>>> A Képregénybörzére megjelenő újdonságok folyamatosan bővülő listáját keressétek a hivatalos Facebook eseményén belül! <<<

A szervezők információi:
"Több tízezer képregény két szinten!
A képregénykiadók teljes választékukkal, magánszemélyek saját gyűjteményükkel lesznek jelen.


A Börzére a belépődíj 10-12 óráig 1000 Ft/fő, 12 órától 500 Ft/fő.

Kapunyitás: 10 órakor.
Eladóknak 9 órától lehet bejönni.

A folyosó és a Nagyteremben néhány asztal a kiadóké, kiskereskedőké lesz.

Az eladók, kiadók bejárata az udvar felől, a vásárlók és érdeklődők bejárata a főkapun át történik.

Az eladókat megkérjük, hogy hagyjanak helyet a kiadók kiskocsijának, akik 8 órától jöhetnek be.

Mit találtok majd a Bloodlust Comics asztalánál az 52. Képregénybörzén? //FRISSÍTVE

  • Bloodlust: Cryweni történetek cyberpunk antológiánkat, ami eddigi képregény különszámaink gyűjteménye, emellett két novellát is magába foglal. A 60 oldalas, limitált kiadású puhafedeles kötet összesen 5 történetet tartalmaz és 350 példányban jelent meg.
  • Képregénysorozatunk eddig megjelent füzeteit, kivéve az egyelőre kifogyott Bloodlust 1. számunkat – ⚠️ a képregény második kiadása terveink szerint 2024 tavaszán érkezik majd!
  • A️ The Amazin Cyber-Man névre keresztelt minőségi (limitált) A/4-es nyomatunkat, amelyet a jubileumi 50. Képregénybörze alkalmából készítettünk.
  • Minőségi Bloodlust A/3-as posztereket, képregényeink különböző borítógrafikáival (Seraph, Cyberspace és Kéjgyilkos).
  • Egyedi merchandise termékeket: csak nálunk kapható Bloodlust termékek (kitűzők, felvarrók), melyek vásárlásával (is) képregénysorozatunk kiadását támogatod.
  • //UPDATE_03_07: a börzén egy vadiúj nyomat is kapható lesz majd nálunk, mégpedig a „Bloodlust 1. – Ébredés” második kiadásának tollrajzos borítóját ábrázoló A/4 print. A 300 grammos matt műnyomó papírra készült, matt fóliázott nyomat 1000 Ft-ért lesz beszerezhető a standunknál – ennek vásárlásával (is) az új kiadás nyomdaköltségét támogatjátok.

A felsorolt kiadványainkat a Fantasmania.hu webshopjából is megrendelhetitek, illetve képregényeinket, nyomatainkat és posztereinket az Üllői úti bemutatótermükben is megvásárolhatjátok.

Felhívjuk figyelmetek, hogy nyomatainkat csakis személyesen tudjátok megvásárolni, az esetleges sérülések elkerülése végett. Megértésetek köszönjük.

Ha még nem olvastátok volna az egyelőre kifogyott 1. számhot, akkor (is) ajánljuk figyelmetekbe a Bloodlust: Cryweni történetek című kötetünket, amivel komolyabb előismeret nélkül belekóstolhattok a Bloodlust képregények disztópikus, cyberpunk világába.

Mindenképp érdemes elolvasni a Sötét jövő blog ezen ajánlóját a Cryweni történetekről, hiszen alaposan bemutatja ezt a különleges kiadványunkat.

Önköltségen megjelenő, önfenntartó képregénysorozatként a ti vásárlásaitokból finanszírozzuk a Bloodlust további számainak megjelenését, így Ébredés c. képregényünk 2024 tavaszán megjelenő, második kiadásának nyomtatását is.

Köszönjük, ha vásárlásoddal te is támogatod Bloodlust képregénysorozatunk jövőjét.

Továbbra is igyekszünk lehetőséget biztosítani nektek rajzos Bloodlust dedikálások beszerzésére a képregényes rendezvényeken, így a soron következő 52. Képregénybörzén is.

Korábban Facebook oldalunkon írtunk részletesen arról, ennek mi is a menete – kérjük, olvassátok el ezt a posztunkat, ha szeretnétek ti is beszerezni egy Bloodlust témájú rajzot!

Találkozunk 2024. március 10-én (vasárnap), a szokásos kispesti helyszínen, a KMO-ban.

//A Bloodlust alkotói 

The Amazing Cyber-Man A/4 Bloodlust nyomat

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9918345473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása