Bloodlust – A magyar cyberpunk-fantasy képregény | Magyar képregény blog

A Bloodlust Comics alkotói blogja

Képregényalkotók és rajongók szállják meg a Dürer Kertet vasárnap

Magyar és külföldi alkotók, hatalmas képregényvásár és programok várják a kilencedik művészet szerelmeseit a 18. Képregényfesztiválon

2023. május 09. - Bloodlust képregények

event_kepregenyfesztival2023_framed_drawing_square_post.jpg

Május 14-én rendezik meg a 18. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztivált, amelyen ismét találkozhattunk velünk és alkotásainkkal Bloodlust című, cyberpunk-fantasy képregénysorozatunk standjánál.

Gyertek el minél többen és csapjatok le képregényinkre, posztereinkre és az exkluzív Bloodlust merchandise termékekre!

A továbbiakban pedig lássuk, mivel is várja 2023-ban az érdeklődő fanokat az idén "nagykorú" Képregényfesztivál!

Mi várható még a Képregényfesztiválon?

 

A Képregényfesztivál idén is több napon át kínál programokat a képregény szerelmeseinek, amelynek legfőbb eseménye idén is a május 14-én, a Dürer Kertben megrendezésre kerülő képregényvásár lesz.

A vásár mellett további képregényes programok is lesznek aznap a Dürerben, mint például előadások, dedikálások és workshopok. Valószínűleg ismét feltűnnek majd ismerős karakterek a képregények világából, cosplayesek formájában.

2023-ban ismét megéri kilátogatni a Képregényfesztiválra, mivel a rendezvényen a hazai képregényalkotók és kiadók jelentős része képviseltetni fogja magát, így az érdeklődő rajongók a vásárlás mellett egy átfogó képet is kaphatnak a képregény műfaj jelenlegi helyzetéről Magyarországon. Természetesen ez bőséges és változatos kínálattal is társul majd, érdemes átfutni az árusítók listáját itt.

A Bloodlust képregények standjánál még kapható lesz a Cryweni történetek című, limitált kiadású cyberpunk antológiánk, viszont a Bloodlust 1. - Ébredés első kiadásából már csak pár példányunk maradt – ezeket is visszük ki a Fesztiválra, így ott még beszerezhetitek.

Továbbá várunk titeket minőségi posztereinkkel, illetve feltöltöttük készleteinket a Bloodlust felvarrókból és kitűzőkből, így ezek vásárlásával is tudjátok támogatni a képregénysorozat készítését. :)

További infók a Képregényfesztről

Időpont: 2023. május 14. (vasárnap), 10-16 óra
Helyszín: Dürer Kert (1117 Budapest, Öböl utca 1.)
További infók: facebook.com/events/6182291131827334 | fesztival.kepregenyszovetseg.hu

Programismertetőket ide kattintva olvashattok a Képregényfesztivál honlapján

A vásáron standot állító kiadókat, képregényalkotókat és alkotócsoportokat ide kattintva érhetitek el.

cover-photo-durer.jpg

 

Kedvcsináló videók a korábbi Képregényfesztiválokról

Kérjük, hívjatok meg ti is minél több embert a Facebook eseményre, ezzel is támogatva a magyar képregényalkotókat és kiadókat! ;) Köszönjök.

Ha nem tudnátok eljönni, de beszereznétek Bloodlust képregényeket, akkor a fantasmania.hu-n továbbra is megtudjátok rendelni a kiadványainkat, posztereinket.

Vasárnap találkozunk a Dürer Kertben, várunk titeket a Bloodlust asztalánál.

A Bloodlust képregények alkotói
facebook.com/bloodlustcomics

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr4218120132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása