Bloodlust – A magyar cyberpunk-fantasy képregény | Magyar képregény blog

A Bloodlust Comics alkotói blogja

Bloodlust képregények a fantasmania.hu online játékboltban

Képregényeinket már postázással is rendelhetitek a Fantasmaniatól

2018. június 20. - Bloodlust képregények

Jó hírrel szolgálhatunk a postázás után érdeklődőknek. Eddig megjelent képregényeinket már postai úton is megrendelhetitek a fantasmania.hu webáruházból, ahol minden számunk készleten van, így a fejezetzáró Bloodlust 4. - Seraph is.

Reméljük, így azok is sikeresen hozzájutnak majd a Bloodlustokhoz, akik eddig nem tudták személyesen beszerezni azokat a képregényes rendezvényeken, vagy a Fantasmania budapesti bemutatótermében.

Nézzetek körül a fantasmania.hu-n, hisz a rengeteg minőségi akciófigura és a Bloodlust képregények mellett számos más magyar készítésű, illetve magyar nyelvű képregényt is vásárolhattok! ;)

UPDATE:

A fantasmania webáruházból már posztereinket, valamint a limitált kiadású Bloodlust: Cryweni történetek (2022) antológiánkat is megrendelhetitek.

fantasmania.hu logó

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr8814060160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása