Bloodlust – A magyar cyberpunk-fantasy képregény | Magyar képregény blog

A Bloodlust Comics alkotói blogja

I. Budapest Park Comic Market

Keressétek a Bloodlust Comics standját a Nagyszünetben!

2018. június 06. - Bloodlust képregények

Június 10-én (az az most vasárnap) rendezik meg I. Budapest Park Comic Marketet, a Budapest Park oldalában található Nagyszünetben (1095 Budapest, Soroksári út 60.). Az elsősorban magyar alkotók műveire koncentráló képregényvásáron mi is standot állítunk majd, így ez lesz a soron következő képregényes rendezvény, ahol beszerezhetitek legújabb képregényünk, a Bloodlust 4 - Seraph-ot. ;)

"Első alkalommal ad otthont a képregény szerelmeseinek a Nagyszünet. Magyar kiadók, és alkotók gyűjteményeiből válogathattok, és vásárolhattok. Találkozhattok a hazai cosplay jeles képviselőivel, workshopokon vehettek részt és a jó hangulatról pedig a Moonshine Bros koncertje gondoskodik." - írták a szervezők.

További infó: I. Budapest Park Comic Market Facebook esemény

i_budapest_park_comic_market.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr614026872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása