A magyar vámpír-cyberpunk képregénysorozat

Bloodlust: a magyar vámpír-cyberpunk képregény

Magyar képregénysorozat egy sötét, cyberpunk jövöről

2016. június 07. - Bloodlust képregények

"A jövő... Sokan máshogy képzelték el. Hófehérnek, sterilnek és biztonságosnak, mely jobban hasonlít egy robotizált mennyországra, mintsem a valóságra. Hogy mi a valóság? Ez itt... Crywen.
Napjaink legnagyobb városa, mely inkább egy fallal körbevett országra hasonlít. Városállam, ahová az emberiség naiv módon akarta bezárni kultúráját, civilizációját, és önnön magát, hogy soha ne lássa, mit tett a világgal a 2019-es nagy katasztrófa."

trikolor_bloodlust_a4-800px.jpg

 

A Bloodlust képregények története


A Bloodlust 2060-ban, egy alternatív cyberpunk jövőben játszódó magyar szerzői képregény
. Leginkább harc orientált, de nem hiányoznak belőle a cselszövések és történeti csavarok. Előkelő helyet kapnak a képregény világában a vámpírok és a vérfarkasok. Rendhagyó módon itt nincs összetűzés a két faj között, sőt a történet alakulásával akár bajtársak is lehetnek. Viszont, hogy ne legyen egyszerű a dolog, fajon belüli viszályok elég gyakoriak.

A Föld egy világméretű, ember által okozott katasztrófa után éppen újjáépülőben van. Crywen, ahol történetünk is játszódik, az egyik leggyorsabban fejlődő neopolisz, ami New York romjaira épült rá.

Ez a képregény arra világít rá, hogy a romjaiból újjá épített világ is ugyanolyan romlott és mocskos, mint amilyen előtte volt. Az ember nem változik.

A világot az átlagember számára ismeretlen erők mozgatják, néhányan tudnak erről, és megpróbálnak harcolni ezen erők ellen a technika eszközeivel, néhányan meg úgy élik le nyomorúságos életüket, hogy nem is tudnak ezekről a dolgokról. A történetben sok fontos szereplő akad, és az események több szálon futnak. Ezek a szálak néha összefutnak, néha különválnak.

A képregényt 2005-ben kezdtük el. Két számot készítettünk el 2008-ig, de úgy éreztük, hogy a sztori és világ, finomításra szorul, ezért 2009 nyarán elkezdtük újratervezni a világot és 2010 októberére elkészült az első szám, a Bloodlust 1. – Ébredés. Innentől kezdve pedig nincs megállás! :)

bloodlust-magyar-kepregeny-szlogennel-500px.jpg

 

Hol kapható ez a magyar képregénysorozat?


Képregényeinket keressétek a magyar képregényes rendezvényeken
(képregénybörzéken, képregényfesztiválokon, hungarocomix-okon), ahol rendszeresen standot állítunk a Bloodlust csapatával! :) 
Képregénysorozatunk eddig megjelent számait beszerezhetitek partnereinknél is (pl.: Fantasmania.hu bemutatóterem, ÜberKonzol). További beszerzési lehetőségekről honlapunkon, a www.bloodlust.hu-n olvashattok.

 

Bővebben a Bloodlust képregényekről

 

Honlapjaink:

www.bloodlust.hu

www.magyarkepregeny.hu

 

E-mail:
bloodlustcomics@gmail.com

 

Facebook oldalunk:

facebook.com/bloodlustcomics

 

Instagram oldalunk:

instagram.com/bloodlustcomics/

 

Képregényes videóink a YouTube-on:

youtube.com/BloodlustComics

 

Képregénybörzék Budapesten:

kepregenyborze.bloodlust.hu

A Bloodlust alkotói

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr18786728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.