Bloodlust – A magyar cyberpunk-fantasy képregény | Magyar képregény blog

A Bloodlust Comics alkotói blogja

A Képregényfesztiválon debütál a Bloodlust 4. - Seraph

A magyar cyberpunk képregénysorozat 4. száma a jövő vasárnapi Képregényfesztiválon jelenik meg

2018. május 06. - Bloodlust képregények

Képregénysorozatunk legújabb számának készítése végre az utolsó fázisba ért. A Seraph című epizód a héten a nyomdába került és reményeink szerint a 14. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválon már kézbe is tudjátok venni.

Most pedig nézzük, mit is érdemes tudni a Bloodlust #4-ről! A képregénysorozat első nagy fejezetét lezáró epizód az eddig megszokott 28 helyett 32 oldal terjedelemben jelenik majd meg, ismét wraparound borítóval és current size méretben.

A tartalomból

A Bloodlust 4. számában Rachel élete legveszélyesebb küldetésére indul. Mialatt megbízói után kutakodott, rájött az újjászervezett Tisztogatókkal kapcsolatos hazugságokra és kérdőre vonta operátorát, Zero-t. Miután a rejtélyes hacker igazolta a nő sejtéseit, elárulta, hogy az egyetlen kiút mindkettejük számára, ha kiiktatják az őket is megfigyelő Seraph nevű műholdrendszert. Rachel belemegy Zero tervébe és nekiindul, hogy megsemmisítse a Seraph szerverét. A tét nem kicsi: vagy elnyerik a szabadságot vagy a biztos halál vár rájuk.

Kedvcsináló animáció a Seraph című képregényhez



Borító, valamint előzetes oldalak és panelek

bl04-00_borito-elolap_900px.jpg

A Bloodlust 4. - Seraph borítója

bl04-00_borito-wraparound_900px.jpg

Bloodlust #4 teljes wraparound cover / körborító, grafikai elemek nélkül

bl04-03-final.jpg

Előzetes oldal: Rachel akcióba lendül

bl04-07-final.jpg

Előzetes oldal: CT-CHR01-es szervó páncél

bl04-08-final.jpg

Előzetes oldal: cryweni "rágcsálóírtók"

bl04-panel-05-final-700px.jpg

bl04-panel-15-final-700px.jpg

bl04-panel-24-final-700px.jpg

További kedvcsináló akciópanelek a Seraph-ból

Reméljük kedvet kaptatok, hogy elolvassátok legújabb képregényünk! Ha eddig még nem sikerült beszereznetek a magyar Bloodlust képregénysorozat eddig megjelent számait, úgy a jövő vásárnapi Képregényfesztiválon pótolhatjátok őket, ugyanis ezen a rendezvényen is standot fogunk állítani a Bloodlust Comics csapatával.

Hívjátok el barátaitokat, ismerőseiteket is, hogy minél többen megismerhessék a magyar képregényeket, valamint a magyar képregényalkotókat az év egyik legnagyobb képregényes témájú eseményén! ;)

Találkozunk május 13-án, a Dürer Kertben!

A Bloodlust képregények alkotói

U.i.: Ha mégsem tudnátok eljönni, képregényeinket a rendezvényeken kívül a Fantasmania bemutatótermében (1082 Budapest, Üllői út 66/c), valamint a geekparadise.hu webshopban is beszerezhetitek.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkepregeny.blog.hu/api/trackback/id/tr3113895196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása